Dinaplo főoldali üdvözlőkép.

Mi az a dina8?
Miért érdemes használni?

A Dina8 egy iskolaadminisztrációs rendszer iskolák, fenntartók részére. Mindent nyilvántart és rögzít, ami felmerül egy iskola életével kapcsolatban. Csak egy teljes körű bemutató során látszik, hogy milyen tudásbeli különbség van a forgalomban lévő ˇweb-alapúˇ naplók és a DINA között...

Amennyiben forradalmi változást szeretne iskolája adminisztrációs rendszerében, feltétlenül át kell állnia a papír alapú osztálynaplóról a digitális osztálynaplóra. Ha bevezetik rendszerünket, eddig soha nem tapasztalt naprakészség, pontosság köszönt intézményükre, a fenntartó online információkat kaphat a szükséges adatokról!

készítők oldala
további infók
A Dina 8 kezelése gyerekjáték.

Egyszerű

A DINA8 naplószoftverbe egy- szerűen kell beírni a tanóra témáját, a késéseket, értéke- léseket hasonlóan, mint a papír alapú naplóba. Előnye viszont az egyöntetűség, a több évre visszakereshetőség, az automa- tikusan elkészülő statisztikák, többlet-tanítás elszámolások.

A Dina 8 gyors.

Gyors

Egy időben az iskola hálózatán, vagy az Interneten keresztül korlátlan számú felhasználó kezelheti. Megszűnnek a „Ki vitte el a naplót, nem tudom beírni…” problémák. A tanulók és a szülők a tanulói értékelések beírásával szinte egy időben már értesülnek is az eseményről a weben.

A Dina 8 mobil.

mobil

A tanulók eredményei, késései, hiányzásai, értesítései visszanézhetőek számítógépről, tabletről, okostelefonról, továbbá kérhető sms-küldési szolgáltatás is. A felhasználó az Internet segítségével akár otthonról is tudja kezelni a rendszert.

A Dina 8 Innovatív.

innovatív

Szakképzési tanügyigazgatás bonyolult elvárásainak is meg tud felelni (közösségi szolgálat, összefüggő szakmai gyakorlat, egésznapos iskola, napközi, tanórán kívüli foglalkozások nyilvántartása is).


Hírek, újdonságok

2014. 03. 14. - Megújult arculat Megújult arculattal köszönti a Kedves Látogatókat a Dina8 digitális napló rendszer honlapja! Kellemes böngészést kíván a Hipertér Kft!

2013. 03. 14. - DINA SMS Engedje meg, hogy röviden bemutassam új "DINA SMS" szolgáltatásunkat. A szolgáltatás lényege, hogy amennyiben gyermeke érdemjegyet vagy minősítést kapott az iskolában, arról Önt aznap 16.00 és 17.00 óra között sms-ben értesítjük. http://dinaplo.hu/sms/

kemeny_gaborlogo_7logo_6logo_8logo_9logo_5Andrássy Gyula Gimnáziumbekescsaba_alt_iskolalogo_4
Minden jog fenntartva a Hipertér Informatikai és Szolgáltató Kft. által. ©2010-2013
http://www.dinaplo.hu